top of page

Nieuws

Slaapproblemen Best

Overdag de basis leggen voor een heerlijke nacht

Beter slapen begint al overdag. De basis die je overdag legt, kan veel goeds opleveren voor de rest van de nacht. Het begint zelfs al direct na het wakker worden. Begin je ’s avonds met de voorbereiding voor de nacht?

 

Recensie cliënt Best Move oefentherapie

Recensie van een cliënt

Enkele maanden geleden was ik gestopt met roken en onverwachts kreeg ik te maken met slaapproblemen. Deze werden erger en lag ik vaak wakker. Via mijn fysiotherapeute, werd ik gewezen op Miranda Sonneveld.

Chronische pijn Best

Zo voorkom je dat chronische pijn je leven beheerst

Chronische pijn houdt in dat de pijnklachten langer dan drie maanden blijven bestaan. Er is geen directe aanleiding voor het letsel. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de pijn aan blijft houden.

 

Beeldbellen Best Move Oefentherapie

Beeldbellen

Sinds 3 weken maak ik gebruik van beeldbellen. Ik vind het belangrijk om beschikbaar te blijven voor u. Ik merk dat cliënten het waarderen. Het grote voordeel is, dat ik direct adviezen kan geven over de houdingen en bewegingen en neem daar de omgeving in mee.

 

Slaapproblematiek Best

Slapen tijdens de coronacrisis, een goede combinatie of juist niet?

Woelen, nachtmerries, de uren op de klok meetellen, praten in je slaap of wakker worden uit je slaap. De coronacrisis heeft ertoe geleid dat veel mensen ernstige slaapproblemen ondervinden.

 

Bekkenklachten Best

Bekkenklachten

Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen, de houding en manier van bewegen veranderen mee. Hierdoor kunt u klachten ervaren van onder andere uw rug, bekken, nek, schouder of tijdens uw ademhaling.

 

Best Move Oefentherapie

Veilig naar de oefentherapeut

De praktijk is weer geopend! Ik ben blij dat ik u weer mag verwelkomen in de praktijk. Ik ben gestart de reguliere zorg weer op een verantwoorde manier op te schalen met inachtneming van de maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Chronische pijn en kanker

Chronische pijn en kanker

Afgelopen weken heb ik vanuit Netwerk Chronisch Pijn de cursus Oncologie en pijn gevolgd: Deze cursus heeft mij geleerd om patiënten met kanker te begeleiden bij het omgaan met pijn en het ontwikkelen van handvatten hiervoor.

 

Privacyverklaring Best Move

Privacy verklaring

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van patiënten goed is geborgd. Dit privacyreglement beschrijft hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, waaronder uw medische gegevens. Wanneer u vragen heeft kunt hiermee terecht bij uw behandelaar.

 

Best Move Oefentherapie Cesar

Dynamisch werken

Als oefentherapeut Cesar kom ik dagelijks in aanraking met mensen met klachten van rug, nek, en of schouders. Vaak wordt dit veroorzaakt door eenzijdige belasting: lang zitten en of staan. Zeker nu door het gebruik van de laptop en telefoon gaan mensen, minder bewegen.

 

Oefentherapie Cesar Best

Beweegadvies voor kinderen, volwassenen en ouderen

Fysieke activiteiten kennen vele voordelen voor kinderen, volwassenen en ouderen. Zo kan het uw gezondheid versterken, uw nachtrust verbeteren, helpt het bij een blijvend gezond gewicht en vermindert het stress.

 

WKGZ Best

WKKGZ

Vanaf 1 januari 2017 geldt voor oefentherapeuten een wettelijke verplichting dat ontevreden cliënten eenvoudig een klacht kunnen indienen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Daartoe  is een goedgekeurde, schriftelijk vastgelegde klachten en geschillen reglement verplicht.

 

Vergoeding Best Move Oefentherapie Cesar

Vergoeding

Praktijk Best Move Oefentherapie Cesar

Praktijkfolder

Ik hoor berichten dat de vergoeding van oefentherapie Cesar binnen de aanvullende polissen in een aantal gevallen naar beneden is bijgesteld. Ik wil u hier graag op attenderen, zodat u extra alert bent bij het verlengen of afsluiten van de aanvullende zorgverzekering. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

Fibromyalgie

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een vorm van reuma en is een chronische aandoening van het bewegingsapparaat. Het komt voor bij 1 op de 50 mensen en met name bij vrouwen. Pijnklachten en chronische vermoeidheid treden steeds vaker op de voorgrond. Uit onderzoek blijkt dat de hersenen alarm slaan als er iets gebeurd in de omgeving.

 

Ik ben super blij dat de praktijkfolder klaar is! Bent u ook zo benieuwd? Dan kunt u de folder via de knop hieronder downloaden. Als u de folder per post wilt ontvangen, stuur mij dan een bericht via het contactformulier en dan stuur ik u deze per omgaande toe.

 

Best Move Oefentherapie Cesar

Paniekaanval

Ademen doen we onbewust en toch kan de ademhaling niet goed verlopen zoals bij hyperventilatie en stress. Wanneer het lichaam uit balans raakt, kunnen er allerlei klachten ontstaan zoals duizeligheid, hartkloppingen, prikkelingen in de mond en/of in het lichaam.

 

Chronische pijn Best

Chronische pijn

Er is onlangs een nieuw film gemaakt over chronisch pijn. Deze film gaat over de impact die chronische pijn heeft op patiënten en hoe de behandeling door oefentherapeuten van het Netwerk Chronische Pijn eruit ziet. Uw oefentherapeut is aangesloten bij het Netwerk Chronische pijn. 

 

Best Move Oefentherapie Cesar

Vrouwen minder snel hardloopblessures

Maarten van der Worp ((sport)fysiotherapeut en bewegingswetenschapper) bracht de risico’s voor het ontstaan van hardloopblessures in kaart én onderzocht of de risico’s voor mannen en vrouwen gelijk zijn.

Interview Best Move Oefentherapie Cesar

Interview met een cliënt

Onze cliënten zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen u als geen ander vertellen wat zij ervaren tijdens oefentherapie. Zo heb ik samen met een cliënt gepraat over oefentherapie, hier kunt u het interview lezen.

 

Best Move Oefentherapie Cesar

Bewegen is belangrijk, ook in de winter

Het is belangrijk ook in de donkere wintermaanden te blijven bewegen, omdat we geneigd zijn veel binnen te zitten. Het volgende artikel van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen over beweegnormen biedt wat handige tips om in beweging te blijven of te komen.

 

Best Move Oefentherapie Cesar

Een zelf ingesproken ontspanningsoefening

Ben je (een beetje) gespannen? Luister dan naar dit fragment, dat ik zelf heb ingesproken voor het onderzoek van mijn dochter waarbij ze studenten een moment van ontspanning wilde laten ervaren. Nu vind ik dat iedereen ontspanning verdiend en wil daarom jullie dit niet onthouden.

 

Oefentherapie Cesar Best

Adem- en ontspanningstherapie

Ademtherapie is het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adembeweging, die door het gehele lichaam voelbaar is. Ontspanningstherapie is het bewust worden en leren hanteren van lichamelijke en mentale gespannenheid.

 

Chronische pijn Best

Chronische pijn

Ik heb een aantal interessante filmpjes van Rijndam Revalidatie voor u op een rijtje gezet met uitleg over Chronische pijn. Zo krijgt u een goed idee van wat de pijn kan inhouden en hoe pijn werkt. Psychische factoren spelen ook een rol bij chronische pijn.

 

Geregistreerd bij

Openingstijden

Contact

Kwaliteitsgeregistreerd

Maandag:

Dinsdag

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

13:00-21:30 uur

08:00-17:00 uur

08:00-18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

08:00-15:00 uur

 

Best Move Oefentherapie Cesar

De Ronde 12

5683 CZ Best

 

T

E

 

De oefentherapeut mensendieck
bottom of page