top of page

Afspraak maken

Afspraak maken Best Move Oefentherapie C
Best Move Oefentherapie Cesar

Een afspraak maken bij Best Move Oefentherapie Cesar kan via het contactformulier

Oefentherapie Cesar  is een paramedische behandelmethode die zich richt op het behandelen en voorkomen van klachten door te kijken naar het houding- en beweegpatroon van een patiënt. In het dagelijks leven bewegen we de hele dag, maar iedereen maakt deze bewegingen op zijn of haar eigen manier. Door het niet optimaal uitvoeren van specifieke bewegingen kunnen klachten ontstaan. Voorbeelden van klachten zijn chronische lage rugpijn, chronische nekpijn, spierspanningshoofdpijn en een verstoorde lichaamshouding.

Het doel van de oefentherapeut is het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut helpt jou met het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Door verbetering zouden de klachten moeten verminderen, worden voorkomen of geheel verdwijnen. Bij ieder mens werkt het lichaam anders en we kijken dan ook naar uw persoonlijke situatie met betrekking tot activiteiten, uw werk en uw thuissituatie. Door samen je alledaagse handelingen te bekijken en te analyseren, kunnen veel klachten worden herleid.

Oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, dat betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van uw arts. Twijfelt u over uw klachten of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.

Een afspraak maken bij Best Move Oefentherapie Cesar kan via het contactformulier. Uiteraard kunt u mij ook altijd bellen of mailen.

  • Velden met een * zijn verplicht.

  • Geef a.u.b. duidelijk aan wat uw vraag of mededeling is en dan neem ik, indien u dat wenst, zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik gebruik uw naam, e-mailadres  en/of telefoonnummer om contact met u op te nemen.

  • Ik ga zorgvuldig om met uw gegevens. Zie ook mijn privacyverklaring.

 

Een afspraak bij Best Move Oefentherapie Cesar

Vul hier het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw bericht!

Geregistreerd bij

Openingstijden

Contact

Kwaliteitsgeregistreerd
De oefentherapeut mensendieck

Maandag:

Dinsdag

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

13:00-21:30 uur

08:00-18:00 uur

08:00-18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

08:00-17:00 uur

 

Best Move Oefentherapie Cesar

De Ronde 12

5683 CZ Best

 

T

E

 

bottom of page