top of page

Miranda

Mijn naam is Miranda Sonneveld, ik ben gediplomeerd oefentherapeut Cesar en ben al ruim 30 jaar werkzaam in Best. Met mijn jarenlange ervaring heb ik veel expertise opgebouwd op het gebied van houding- en bewegingsklachten.

Zo heb ik ervaring met de behandeling van alle voorkomende problemen en klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Bovendien heb ik me gespecialiseerd in specifieke probleemgebieden.

Door mijn invoelend vermogen ben ik in staat om cliënten op hun gemak te stellen. Dat zorgt ervoor dat ik goed naar hun verhaal te luisteren. Ik coach u bij het inzicht krijgen in de oorzaken van uw klachten. Daarnaast help ik u bij het uitvoeren van de oefeningen die horen bij uw individuele behandelplan.

 

Best Move Oefentherapie Cesar

Hoewel ik ruime ervaring heb met alle voorkomende problemen, heb ik me de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in een aantal specifieke klachten en aandoeningen:

  • Bekkenbodemklachten (bijv. urineverlies)

  • Chronische pijnklachten (incl. psychosomatische component)

  • Slaapproblemen bij kinderen en volwassenen

  • Zwangerschapsbegeleiding (individueel en in groepsverband)

  • Luchtwegaandoeningen (COPD en Astma)

  • Hyperventilatie- en spanningsklachten

  • Psychosomatische klachten (onbegrepen hoofd- en buikpijn)

Als Cesar therapeut ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitregister Paramedici onder nummer 19901102894.

 

De Praktijk

Miranda Sonneveld

Het centrale idee achter Best Move is dat ieder mens uniek is in zijn of haar beweging (Move). Echter kan door allerlei omstandigheden deze beweging in disbalans raken. Door het zelfherstellende vermogen van een mens op de juiste individuele manier te stimuleren, kan deze beweging weer duurzaam hersteld worden en zelfs beter worden dan tevoren door gegroeid inzicht (Best Move).

 

Ieder mens is uniek

Expertises

Kwaliteitsregister Paramedici

De praktijk van Best Move Oefentherapie Cesar is gevestigd op de begane grond in Gezondheidspunt Best. Gezondheidspunt Best is een gezondheidscentrum in Best waar verschillende medische disciplines gevestigd zijn. Ons gezondheidscentrum is geopend sinds januari 2015 en nog volop in ontwikkeling. Een mooi centrum waar samenwerking en eerlijke eerstelijns zorg centraal staat.

 

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u een afspraak maken?

Geregistreerd bij

Openingstijden

Contact

Kwaliteitsgeregistreerd
De oefentherapeut mensendieck

Maandag:

Dinsdag

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

13:00-21:30 uur

08:00-18:00 uur

08:00-18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

08:00-17:00 uur

 

Best Move Oefentherapie Cesar

De Ronde 12

5683 CZ Best

 

T

E

 

bottom of page