top of page

Vergoedingen & Tarieven

Vergoedingen

Tarieven

Goed om te weten: de praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Oefentherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Ik raad daarom aan om een passende aanvullende verzekering af te sluiten. Vergoedingen vanuit de basisverzekering hangen af van uw leeftijd en of u een aandoening hebt die voorkomt op de lijst ‘chronische aandoeningen’ (download de Lijst chronische oefentherapie 2015 

 

Bent u jonger dan 18 jaar?

Dan worden de eerste 9 behandelingen voor oefentherapie vergoed. Mocht u daarna voor deze indicatie nog behandelingen nodig hebben, dan worden maximaal de volgende 9 behandelingen ook vergoed. Heeft u een chronische aandoening (check hiervoor de lijst ‘chronische aandoeningen’), dan wordt de behandeling van deze aandoening volledig vergoed.

 

Bent u 18 jaar of ouder?

Dan wordt oefentherapie alleen vergoed vanuit de basisverzekering als u een aandoening heeft die op de lijst ‘chronische aandoeningen’ voorkomt. Staat uw aandoening op deze lijst, dan zult u de eerste 20 behandelingen zelf moeten betalen of worden deze behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering vergoed (mits u deze heeft, natuurlijk). De behandelingen die u daarna nodig heeft (vanaf de 21e behandeling!), worden vanuit de basisverzekering vergoed. U moet echter wel jaarlijks eerst uw eigen risico betalen (als u deze nog niet heeft betaald voor andere zorg). Overigens bestaat er voor sommige chronische aandoeningen een maximum behandeltermijn. Dit staat op de chronische lijst van de betreffende zorgverzekeraar.

Het maximaal aantal behandelingen dat vanuit uw aanvullend pakket vergoed wordt verschilt per verzekering. Controleert u daarom altijd uw verzekeringspolis. Bij aanvang van de therapie zal uw oefentherapeut dit ook met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Onderstaande tarieven zijn alleen van toepassing als u niet aanvullend verzekerd bent of als u het maximaal aantal te vergoeden behandelingen overschrijdt.

 

Vergoedingen oefentherapie.png

* Het verzuimtarief is van toepassing indien een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren wordt afgezegd. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Vergoeding oefentherapie

Geregistreerd bij

Openingstijden

Contact

Kwaliteitsgeregistreerd
De oefentherapeut mensendieck

Maandag:

Dinsdag

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

13:00-21:30 uur

08:00-17:00 uur

08:00-18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

08:00-15:00 uur

 

Best Move Oefentherapie Cesar

De Ronde 12

5683 CZ Best

 

T

E

 

bottom of page