top of page

Expertise

Expertise Best Move Oefentherapie Cesar

Verschillende expertises

Als gediplomeerd oefentherapeut Cesar, ben ik bekwaam in de behandeling van alle voorkomende klachten en problemen. Met mijn jarenlange ervaring heb ik veel expertise opgebouwd op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Ik sta geregistreerd in het kwaliteits-register voor paramedici. Hiernaast doe ik voortdurend aan bij- en nascholing. Echter heb ik me altijd geïnteresseerd in een aantal specifieke klachten en aandoeningen. Ik heb me daarom gespecialiseerd op specifieke probleemgebieden en aandachtspunten waarbij mijn interessegebieden liggen bij:

 

Vereniging van Oefentherapeuten

Blijvend resultaat

Ieder mens is anders en dat is wat u uniek maakt. Door omstandigheden uit uw omgeving kunt u bepaalde klachten krijgen. Samen onderzoeken we wat de oorzaken kunnen zijn van uw klachten om deze vervolgens om te zetten naar nieuwe mogelijkheden. Ik als oefentherapeut Cesar ben er om uw dagelijkse bewegingen weer terug in balans te krijgen. Daarnaast help ik u meer inzicht te krijgen in het gebruik van het eigen lichaam. Hierbij leer ik u hoe u zelf aan de slag kunt gaan met oefeningen en maak ik een individueel behandelplan. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u kunt genieten van blijvend resultaat.

 

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) is sinds 2004 de beroepsvereniging van oefentherapeuten in Nederland. De VvOCM is het resultaat van een fusie tussen de Vereniging Bewegingsleer Cesar (VBC) en de Nederlandse Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck (NVOM).

 

De oefentherapeut mensendieck

Geregistreerd bij

Openingstijden

Contact

Kwaliteitsgeregistreerd
De oefentherapeut mensendieck

Maandag:

Dinsdag

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

13:00-21:30 uur

08:00-17:00 uur

08:00-18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

08:00-15:00 uur

 

Best Move Oefentherapie Cesar

De Ronde 12

5683 CZ Best

 

T

E

 

bottom of page