top of page

Enkele maanden geleden was ik gestopt met roken en geheel onverwacht
kreeg ik te maken met slaapproblemen. Deze werden steeds erger en lag ik vaak nachten wakker.
Via mijn fysiotherapeute, waar ik voor mijn M.S. kom, werd ik gewezen op Miranda Sonneveld een Cesartherapeute, die slaapproblemen behandeld.

Ik heb meteen gebeld en kon al na een paar dagen terecht. Dit heb ik als zeer fijn ervaren, want ik voelde me in die tijd erg wanhopig en het slaapprobleem had me erg in beslag genomen. Bij de eerste afspraak hadden we een gesprek over mijzelf en het slaapprobleem en hebben we ook ontspanningsoefeningen gedaan. Miranda stuurde mij de volgende dag een appje waaruit bleek, dat zij zich had verdiept en had overlegd over stoppen met roken en slaapproblemen. Dit gaf mij meteen een goed gevoel. Tijdens
de verdere behandeling hebben we veel gesprekken gevoerd en verschillende (ontspannings)oefeningen gedaan. Ondertussen was ik ook een boek gaan lezen over perfect slapen, ook dit kon ik met Miranda bespreken. Ik heb heel veel gehad aan de handvatten, die zij mij aanreikte. En door de gesprekken kreeg ik steeds meer inzicht in mezelf en leerde ik om de angst over het slechte slapen los te laten en mezelf en mijn vertrouwen weer terug te vinden. En inmiddels slaap ik weer als een roos. Kortom ik ben zeer tevreden en mijn complimenten voor Miranda en de warme manier waarop zij haar beroep uitvoert.

 

Slaapproblemen

Geregistreerd bij

Openingstijden

Contact

Kwaliteitsgeregistreerd
De oefentherapeut mensendieck

Maandag:

Dinsdag

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

13:00-21:30 uur

08:00-18:00 uur

08:00-18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

08:00-17:00 uur

 

Best Move Oefentherapie Cesar

De Ronde 12

5683 CZ Best

 

T

E

 

bottom of page